Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Valburgseweg 127 in Elst 6661 NR

Valburgseweg 127

6661 NR Elst
Vraagprijs € 450.000,- k.k.

Omschrijving

Let op: Unieke situatie, extra grond tegen meerprijs bij te kopen, totaal bijna 3 hectare (29.765 m2), ook gedeeltelijk te koop.

Op een unieke locatie, op fietsafstand van het mooie winkelcentrum van Elst, gelegen bouwkavel van maar liefst 2.535 m2. Dit bouwperceel is gelegen naast de monumentale herenboerderij "De Hucht" en heeft een groene woonomgeving. Gedacht kan worden aan het...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Let op: Unieke situatie, extra grond tegen meerprijs bij te kopen, totaal bijna 3 hectare (29.765 m2), ook gedeeltelijk te koop.

Op een unieke locatie, op fietsafstand van het mooie winkelcentrum van Elst, gelegen bouwkavel van maar liefst 2.535 m2. Dit bouwperceel is gelegen naast de monumentale herenboerderij "De Hucht" en heeft een groene woonomgeving. Gedacht kan worden aan het bouwen van een nieuwe woning in bijvoorbeeld de stijl van wederopbouwboerderij of schuurwoning die ondergeschikt is aan de herenboerderij "De Hucht". Ook zijn Betuwse karakteristieke bouwelementen welkom in dit object. Als voorbeeld hebben wij hiervan enkele foto's bijgevoegd. De tuin ligt heerlijk op het zuiden. De perceelsgrenzen dienen dan ook een landschappelijke uitstraling te hebben door het planten van een knip- en scheerheg, bijvoorbeeld gecombineerde rode en groene beuken of andere hagen die in het Betuwse landschap passen. Tevens kan men in en om de tuin hoogstambomen van oude Betuwse fruitrassen plaatsen om de cultuurhistorische waarde terug te brengen. De toegangsweg tot het erf word gemarkeerd door opgaande houtsingels met brede toegangspoort. In de tuin rondom het geheel zal de nieuwe eigenaar veel privacy ervaren. Dit perceel is omgeven door akkers, bomen en weides. Heerlijk buitenwonen, maar toch op korte afstand van alle voorzieningen en winkels.

De achterliggende weide is tegen meerprijs eventueel bij te kopen/pachten. Totaal bij te kopen bijna 3 hectare (29.765 m2), ook gedeeltelijk te koop. Vraagprijs op aanvraag. Zeer geschikt voor paardenliefhebbers.

Bijzonderheden:
- Blijvend vrije locatie.
- Bouwkavel bestemming wonen.
- Perceeloppervlakte 2.535 m2, eventueel met meer grond te koop (bijvoorbeeld voor het houden van paarden).
- Toegestane inhoud woning 600 m3 exclusief kelder. Mogelijk uitbreidbaar naar een inhoud van 800 m3. Voldoet reeds aan de criteria voor toegestane inhoud à 800 m3, hiervoor dient een extra vergunning aangevraagd te worden.
- Nokhoogte nieuw te bouwen woning maximaal 9 m1, goothoogte maximaal 4 m1.
- Veranda van 30 m2 mogelijk.
- Mogelijkheid voor een zwembad van maximaal 90 m2.
- Eventueel afhankelijk van de hoofdwoning is een mantelzorgwoning van 90 m2 vergunningsvrij toegestaan.
- Mogelijkheid voor een bijgebouw van 75 m2. Mogelijk uitbreidbaar naar een oppervlakte van 120 m2. Voldoet reeds aan de criteria voor toegestane oppervlakte van 120 m2 (met goothoogte van maximaal 7 m1), hiervoor dient een extra vergunning aangevraagd te worden. Nokhoogte standaard bijgebouw maximaal 5 m1, goothoogte maximaal 3 m1. Een bed en breakfast en tot 3 recreatie-appartementen in bijgebouw toegestaan.
- Zowel de woning als het bijgebouw kan geheel onderkelderd worden.
- Paardenbak van maximaal 800 m2 mogelijk (achter de bomenrij).
- Niet publieksgerichte bedrijvigheid aan huis/bijgebouw toegestaan.
- Bovenstaande laat de standaard vergunningsvrij bouwen regels buitengebied onverlet.

De leges zijn reeds voldaan. Het bestemmingsplan is definitief vastgesteld. Een archeologisch onderzoek, biologisch onderzoek, etc. zijn reeds uitgevoerd en beschikbaar op ons kantoor. Deze kunnen na telefonische afspraak bij ons op kantoor worden ingezien.

In de vraagprijs zijn niet inbegrepen de bouwaansluitingen voor gas, water en elektra. Indicatie kosten:
- Gas: circa € 2.960,- (niet nodig bij een nul-op-de-meter woning met warmtepomp).
- Water: circa € 2.980,-
- Elektra € 3.469,60

Een uitgebreide presentatie is op onze eigen site beschikbaar.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 450.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 2535 m² Kadasteroppervlakte 2535 m² Kadastrale gegevens Gemeente Elst Sectie M Perceelnummer 1868 Oppervlakte 2535 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.